Men hoort nog weleens in het nieuws dat één of andere idioot zich heeft uitgeleeft op een begraafplaats. Grafstenen zijn omgeduwd of beklad of in het ergste geval zelfs beschadigd. Herstel is in het laatste geval vaak niet mogelijk. Ook diefstal komt regelmatig voor, men beseft niet welk leed men de nabestaanden hiermee aandoet.

Graftrommels v.o.f. vindt dat zij haar afnemers in kennis moet stellen van het feit dat de mogelijkheid bestaat om een grafmonumenten verzekering af te sluiten.

Om een graftrommel te kunnen verzekeren worden wel voorwaarden gestelt, zo moet hij worden verlijmd op de grafsteen, of er moet een alternatief voor de grafsteen in de plaats komen zoals een voetstuk van bijvoorbeeld natuursteen. Het gaat erom dat men er niet simpel mee weg kan lopen. In de praktijk blijkt dat eigenlijk altijd aan die voorwaarden wordt voldaan.

We hebben in dBa Advies uit Barneveld een betrouwbare tussenpersoon voor u gevonden die uw verzekering kan onderbrengen bij Klaverblad verzekeringen. Zo is uw monument tegen vandalisme, diefstal en schade van buitenaf verzekerd.

 

Voor meer informatie omtrent de grafmonumenten verzekering kunt u contact opnemen met:

dBa Advies

Amersfoortsestraat 25

3772 CE Barneveld

Tel: 0342-404180

www.dba-advies.nl

of: www.klaverblad.nl

                                                                                                                             

Realisatie: webleads