Graftrommelbevestigingssteun
Graftrommels heeft een bevestigingssteun ontworpen om de graftrommel degelijk en veilig op het graf te kunnen monteren.

De bevestigingssteun is gemaakt van R.V.S. geborsteld materiaal, wat een chique uitstraling geeft en praktisch geen onderhoud verlangt. Door middel van R.V.S. popnagels in samengang met verlijming wordt de graftrommel op de bevestigingssteun gemonteerd. Vervolgens kan de graftrommel inclusief de bevestigingssteun bijvoorbeeld op de bestaande afdekplaat van een graf worden verlijmd.

Doordat wij al 15 jaar ervaring hebben met de Adhesealkit van Innotech, willen wij u deze aanbevelen. Deze kit heeft een lange levensduur, schimmelt niet, is er in meerdere kleuren en heeft een enorme hechtingsgraad en trekweerstand.

Door uw graftrommel zo te monteren, volgens ons advies, bent u verzekerd van een blijvende herinnering.

 

Zandstralen in het glas
Doordat Graftrommels in het bezit is van een snijplotter kunnen wij teksten en/of afbeeldingen bewerken, zodat het afgebeelde een heel persoonlijk karakter krijgt.

De tekst en/of afbeelding wordt uitgesneden in straalfolie. Nadat de folie op het glas is geplakt, wordt de glasplaat gezandstraald. Vervolgens wordt de straalfolie verwijderd van het glas en blijft de betreffende tekst en/of afbeelding achter.

De bewerking heeft plaats gevonden op de zijde van het glas welke aan de binnenkant van de trommel zit. Op deze wijze blijft het glas aan de buitenzijde onbewerkt, hetgeen resulteert in een mindere mate van gevoeligheid voor vervuiling. Door deze bewerking toe te passen krijgt de graftrommel zijn eigen identiteit.

Realisatie: webleads